A legjobb hajpakolások, amelyektől megszelídülnek a tincseink

hajápolás haj szépségápolás hajápolási rutin magazin szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép, fényes hajkorona sokaknak csak álom, és azt kell mondanunk, hogy bármit is állítanak a reklámok, nem létezik olyan univerzális csodaszer, amelytől minden lobonc varázsütésre tükörfényes hajzuhataggá változna. A legjobbat azonban mindenki kihozhatja a saját sörényéből, ehhez pedig remek segítőtársunk lehet egy jó hajpakolás.

Az életteli, egészséges haj alapfeltétele, hogy tisztában legyünk azzal, hogyan érdemes a hajunkat ápolni. Az első lépés egy alaprutin kialakítása, majd jöhetnek az extra ápolószerek is, mint a hajpakolás, amelyről számos tévhit kering – például az, hogy ez nem más, mint egy erősebb balzsam/kondicionáló.
A hajpakolás azonban nem balzsam! Miért? Mert

a pakolás a haj mélyebb rétegeiben fejti ki hatását és ott ápol, feltölt, regenerál, míg a balzsam a haj külső részét veszi célba,

illetve lezárja a sampon által megnyitott hajszálakat. A két lépés tehát nem ugyanaz és az egyik nem váltja ki a másikat.

Ezeket a hajpakolásokat próbáld ki!

1.Garnier - Fructis Banana Hair Food
2.The Body Shop - Sheás hajmaszk
3.MilkShake – Argan Oil hajpakolás
4.Olaplex No.8 Forrás: Life

Hajpakolásból nagyon sokféle létezik, mi azonban most összeszedtük a legnépszerűbbeket, amelyek azt ígérik, semmi perc alatt megzabolázzák a legrakoncátlanabb tincseket is.

Garnier - Fructis Banana Hair Food
Tápláló hajpakolás száraz hajra
Ára: 2.800 Ft/ 390 ml

Ez a banános hajpakolás a fakó, száraz haj megmentője lehet, hiszen hidratál, táplál, puhít és ragyogóvá varázsolja a tincseket. Ráadásul használható klasszikus hajpakolásként hajmosás után, de akár száraz hajra is, ha egy kis extra hidratálásra van szüksége a loboncunknak két mosás között. Az összetétele szintén nagyon impozáns, hiszen 98%-ban természetes anyagokból áll és vegán formula.

The Body Shop - Sheás hajmaszk
Tápláló sheás hajmaszk
Ára: 6.790 Ft/ 240 ml

A ghánai nők generációk óta használják a sheavajat, hogy óvják és táplálják mind a bőrüket, mind pedig a hajukat. A The Body Shop sheás hajmaszkja egészségesebbé teszi, hidratálja a hajat, segít megóvni a hajvégeket a töredezéstől, 100%-ban vegán, ráadásul pluszban kakaóvajat, kókuszolajat és olívaolajat is tartalmaz.

MilkShake – Argan Oil hajpakolás
Olajos, mélytápláló kezelés minden hajtípusra
Ár: 6.200/ 200 ml

A haj számára nincs is jobb, mint az argánolaj, mivel egészen a haj belsejéig hatol és ott fejti ki tápláló hatását. A MilkShake hajpakolása ráadásul az argánolaj mellett búzafehérje összetevőt is tartalmaz, ez a két hatóanyag pedig garantálja, hogy a hajunk gubancmentes, tömör, sima, puha, fényes és sokkal kezelhetőbb legyen.

Olaplex
Hajmegújító rendszer
Ár: 9.200/100 ml (No.8), 19.900 Ft/ 370 ml (4 in 1)

Az Olaplex nem egy sima hajmaszk, hanem egy komplett hajmegújító rendszer, amely számos termékből áll, például samponból, balzsamból, hajkötés-sokszorozó kezelésből, styling krémből, olajból és persze maszkból is. Mindegyikben közös, hogy egy olyan szabadalmaztatott összetevőt tartalmaz, amely molekuláris szinten építi újjá a sérült hajkötéseket. Az Olaplex kétféle maszkot is forgalmaz: az egyik az Olaplex 4 in 1 mélyhidratáló-regeneráló maszk, a másik az Olaplex No.8 mélyhidratáló maszk. Mindkettő tartalmazza a Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate molekulát, amelynek köszönhetően a haj erősebbé és egészségesebbé válhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.