"A comb edzése előtt sertéscombot kell enni" - Alekosz ezt az edzéstervet követi

Forrás: TV2 -
Alekosz edzésterv edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz megosztotta, hogy milyen edzésterv szerint formálja a testét.

Alekosz már hónapok óta keményen edz és most megosztotta a nagy nyilvánossággal, hogy milyen szigorú terv szerint formálta a testét.

Alekosz megosztotta az edzéstervét Forrás: TV2

"Csak fekpad kell! Más nem. A fekpad minden izmot megmozgat, ezért nincs szükség más fölösleges gépek igénybevételére. Miért töltenéd értelmetlenül az időd a teremben"- írta, majd alá is támasztotta az állítását. "A börtönben a tolvajok is fekpadon edzenek, mégis látványosan erősek. A sikeres és profi bodybuilder testfelépítésének szabványos alapjait bűnözők fektették le. Börtön és fekpad = Bodybuilder" - írta.

"Az vagy, amit megeszel. Tehát. Mellek edzése előtt csirkemellet kell enni. A hát edzése előtt farhátat kell enni. A comb edzése előtt sertéscombot kell enni. Vádlizás előtt a helyes étel természetesen marhalábszár. Ezt a primitív sportágat az egyszerűségének okán túlbonyolítani nem kell. Ha a fenti leírásokat te is betartod és követed, úgy pár hónap elteltével sikeres és profi bodybuilder lehetsz" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.