Kiderült: ez az oka annak, hogy Kulcsár Edina és G.w.M a gyerekek nélkül nyaraltak

Zakinthosz gyerekek G.w.M Kulcsár Edina nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és G.w.M nemrég Zákinthoszon nyaraltak, de sokak meglepetésére gyermekeiket nem vitték magukkal. 

A páros a festői szépségű Zakinthoszon nyaralt, ahonnan időnként meg is osztottak néhány képet és videót. Az utazás nem ment zökkenőmentesen: hol a kommentelők szidták Edina párját, amiért túlságosan kicsípte magát egy hajókirándulásra, hol G.w.M nyers megnyilvánulása verte ki a biztosítékot.

Edina nemcsak szerelmével, de később két gyermekével, édesanyjával és az egyik kolléganőjével is elutazott.

Kulcsár Edina Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Mind a két nyaralást néhány nap alatt szerveztem le. Márknak rengeteg fellépése van, ami miatt nehezebb tervezni, de sikerült Zakynthoson lefoglalnom egy last minute utazást négy napra. A gyerekeknek volt két hét szünetük ovi-bölcsi tekintetében, így az apukájukkal felosztottuk ezt az időszakot, Márkkal pedig úgy gondoltuk, hogy hasznosan töltjük azt az időt, amikor a kicsik nincsenek velünk. Abszolút tökéletesre sikerült a pihenés, de jó volt hazatérni, mert a gyerekek is nagyon hiányoztak, és a munka is várt már" – mesélte a Metropolnak Edina.

Az is kiderült, hogy Medox és Nina először ültek repülőgépen, amit mindketten nagyon élveztek.

"Jó volt együtt lenni, a kicsik is nagyon élvezték a nyaralást, a repülőgépen pedig elképesztően jól viselkedtek. Medinek annyira tetszett az az érzés, amikor felszállt a repülőgép, hogy felkiáltott: "Anya, ezt még egyszer!" – mesélte, hozzátéve, hogy a jövőben sokkal megengedőbb akar lenni magával szemben, ha pihenésről van szó, és sok-sok élményt szeretne adni gyermekeinek is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.