G.w.M nyaralós szettjén nevetnek a netezők: szerintük nem így kell felöltözni egy hajókázáshoz

Forrás: G.w.M/Instagram -
kritika G.w.M gúnyolódás Kulcsár Edina nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és G.w.M jelenleg a festői szépségű Zákinthoszon nyaralnak. Az utazásról időnként megosztanak egy-egy fotót, követőiknek azonban nem tetszik, ahogy a rapper felöltözött egy hajókirándulásra.

Tény és való, hogy láttunk már G.w.M-nél lazábban felöltözött nyaralót, azonban azt valószínűleg senki sem gondolta volna - élen a rapperrel és Edinával - hogy ekkora felháborodást is tud okozni egy ing és egy nadrág az internet népénél.

"Edina, te sugárzol a boldogságtól, de a párodon ez ruha? Röhejes. Ki megy így el hajókázni?" - tette fel valaki a költői kérdést.

G.w.M Forrás: G.w.M/Instagram

"Olyan melegbe feloltozhetett volna máshogy is az a gwm gyerek.. telefon állandóan a kezébe, az az élete, nem te" - változott valaki egyenesen párkapcsolati szakértővé. Egyébként a kommentelők között abból is parázs vita alakult ki, hogy egy nyaraló kezében mennyit lehet a telefonja nyaralás közben.

Edina nem is hagyta annyiban a csúfolódó kommenteket, és azonnal megvédte szerelmét.

"Lazítani nem csak ,'laza' ruhában lehet. Ez nem a ruhán múlik. Ő így érzi jól magát, én pedig imádom, ha így van felöltözve. Nem gondolom, hogy ebben bármi rossz lenne" - fogalmazott.

A képet, ami igazi divatbotrányt okozott, itt lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.