Szeptember 3-án elindul a TV2-nél az őszi időszak, melynek során a negyedszázados évfodulóját ünneplő csatorna visszahozza az elmúlt évek legnépszerűbb műsorait a képernyőre, de új műsorokkal is készülnek. 

A tévés főszezont születésnapi show-jának első adásával indítja a csatorna, a stúdióműsor házigazdája Tilla, műsorvezetőtársa ezen az estén Jakupcsek Gabriella lesz. A szeptember 3-i adás a mára televíziótörténeti 1997-es indulással kezdődik, hogy aztán kalandozzon többek közt a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway, vagy éppen a Gyerekszáj kulisszái közt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

 Szeptember 4-én a láthatják a nézők a Sztárban Sztár leszek! első előválogató adását. A harmadik évadban is tehetséges civilek mutatkoznak be a négytagú zsűrinek, melynek tagjai: Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka.

Új műsorokkal is készül a tévécsatorna, melyek közül az első a Money or Love – Fogadj a szerelemre! lesz. A premieradást szeptember 4-én a TV2 vetíti, a további részek hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2-n lesznek láthatóak. Az új műsort Demcsák Zsuzsa vezeti majd - írja a Blikk