Szerdán az Uránusz hátrálni kezd: most szívesen feszegetjük a határainkat, és kísérletezünk újfajta megoldásokkal, utakkal. Napi horoszkóp.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint az Uránusz a mai napon hátrálni kezd. Ez erőteljes hatással lesz rád. Most szívesen próbálgatod a határaidat, és fontos is, hogy újfajta megoldásokkal kísérletezz. Magánéletben és karrierben egyaránt fontos kérdések kerülhetnek terítékre.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A retrográd Uránusz hatására most újraértékeled az elmúlt időszak eseményeit, és ráébredhetsz eddig rejtett összefüggésekre. Helyükre kerülnek a mozaikdarabkák, és le tudsz zárni bizonyos nehéz kérdéseket.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Sok nehézséggel kell szembenézned a mai napon, a hivatalos ügyek intézése a szokásosnál is bajosabb lehet. Valahogy ma semmi nem úgy megy, mint szeretnéd. Kivéve, ha randizni mész. Az nagyon jól sikerülhet!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Az Uránusz hátrálni kezd a mai napon. Sok változás, váratlan körülmények miatt bizonytalanná válhatnak a dolgok a környezetedben. Igyekezz legalább önmagadban megőrizni a bizonyosságot. A magabiztosság segíthet abban, hogy a változásban is állandóságra lelj.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Ma valamilyen kivételes sikerélményben lehet részed. Ettől lendületet kapsz, és újra szárnyalni kezdesz. Nem ismersz lehetetlent, és ez talán egyetlen dologban meggondolatlanságra sarkall. Méghozzá szerelmi téren.

Ide kattintva  olvashatod el az összes jegy napi horoszkópját!