"Mindenből felállok" - Körtvélyessy Kinga nyilvánosan üzenhetett L.L. Juniornak

Instagram -
házasság párkapcsolat válás üzenet Körtvélyessy Kinga L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga és az ismert zenész kapcsolata szinte a kezdetektől fogva meglehetősen hullámzó volt, az újságok rengeteget cikkeztek szakításaikról és kibéküléseikről. Most viszont úgy tűnik, nem követi majd összeborulás a válást, melyet mindkét fél komolyan gondolhat.

Körtvélyessy Kinga tavaly nyáron költözött el L.L. Juniorral közös otthonukból. A párterápiát is vállalták, hogy megmentsék a házasságukat, hiszen nemcsak az együtt töltött évek, hanem egy közös kisgyermek is összeköti őket. A nézeteltéréseket azonban nem sikerült rendezni, és augusztusban maga Junior jelentette be, hogy a sok küzdelem után a szakítás mellett döntöttek.

L.L. Junior, Kinga és gyermekük Forrás: Instagram

A hónap elején tett nyilatkozat óta egyik fél sem szólalt meg, nemrég viszont Kinga egy sejtelmes üzenetet posztolt saját Instagram-oldalára a Bors szerint.

– írta Kinga, a lap pedig arra következtet, hogy ez egy nyilvános üzenet L.L. Juniornak. A portál elképzelés szerint a nő arra gondolhat, hogy emelt fővel fog kilépni három éve tartó házasságából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.