Medencés buliban mutatták meg vadító testüket a Money or Love bombázói - Videó

buli Money or Love - Fogadj a szerelemre! TV2 valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elstartolt a TV2 vadonatúj párkereső showja, a Money or Love: Fogadj a szerelemre!. Már az első adás is bővelkedett izgalmas pillanatokban, ám a java természetesen még hátravan. 

A nyitóepizódban nemcsak a nézők ismerhették meg a játékosokat, egymással is kokettáltak kicsit a potenciális szerelmespárok. A hatalmas keblű, szőke, vehemens és extrovertált Szandi épp a nála jóval visszafogottabb, megszeppent Balázzsal trécselt pár percet, de nem biztos, hogy nekik van közös jövőjük ebben a műsorban – írja az Origo.

Kitty és Aidan hamar egymásra hangolódtak, Petra és Alex randija is jól sikerült, Zsófi a hallgatag Balázs fölé kerekedett, Angéla pedig olyan sokat és olyan gyorsan beszélt, mintha épp lejárt volna egy egyéves némasági fogadalma egy kamalduli rendhez tartozó remetelakban – Zotya valószínűleg teljesen beleszédült a fecsegésébe.

A randevúk után végre a medencés parti ideje is eljött, bár a fiúk és a lányok egyelőre csak egymástól elszeparáltan hűtötték le magukat a kertben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.