Nem maradt titokban, miről sutyorgott Meghan Markle II. Erzsébet megemlékezésén: leolvasták a szájáról

Windsor-ház II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg II. Erzsébet halála megemlékezés Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezrek gyűltek össze Windsorban, hogy a kastély előtt róják le tiszteletüket a múlt pénteken elhunyt II. Erzsébet előtt, és jókívánságaikat fejezzék ki a királyi családnak. A megemlékezésen Vilmos, Harry és a feleségeik együtt jelentek meg. 

A mintegy 40 perces eseményről több videó is készült és kering az interneten. Az egyik felvételen Meghan látható, ahogy egy csokor virágot szorongat, majd mond valamit az odalépő segítőnek. Természetesen mindenki azt kezdte el találgatni, vajon mit mondhatott Harry herceg felesége.

Az egyik felhasználó rövidre zárta a kérdést, ő ugyanis leolvasta a hercegné szájáról, amit a neki segíteni akaró férfinek mondott, valahova mutogatva:

"Azt mondtam nekik, hogy én helyezem el oda a virágokat, szóval köszönöm! Ennek ellenére nagyra értékelem!" - utasította vissza a felajánlott segítséget Meghan Markle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.