A zene mentette meg az X-Faktor oxigénhiánnyal született tehetségét

X-Faktor zene rap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésekor a nyakára tekeredett a köldökzsinór, ezért nem kapott elég oxigént Boros Marcell agya. A szerencsétlenség kisagyi problémákat és egyensúlyzavart okozott a fiúnál, aki a gyermekkori fejlesztéseknek és hatalmas akaraterejének köszönhetően évek óta önállóan él.

Marci egy különleges, saját szerzeménnyel állt az X-Faktor zsűrije elé, mely bemutatta megpróbáltatásokkal teli élettörténetét. Az ítészek állva tapsolták meg az ifjú tehetséget, aki másfél éve rappel aktívan. Bőven van mit kiírnia magából, ugyanis korábban sokáig piszkálták vagy kiközösítették a betegsége miatt.

A legelső dalom nemcsak a betegségemről szólt, hanem rólam is, a személyiségemről, az egész lényemről, és arról, hogy az emberek fogadjanak el. Szerencsére azt tapasztalom, hogy ahogy halad az idő, egyre többen tesznek így, de sajnos sok felszínes ember van, és úgy gondolom, őket nem tudom megváltoztatni" – mondta a Blikknek Marcell, aki betegsége ellenére hagyományos iskolába jár; idén kezdte a harmadik évét kereskedelem és webáruház szakon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.