Tóth Andi egy szál bugyiban izgatta követőit - Videó

Forrás: YouTube -
Marics Peti Instagram Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös énekesnőtől már megszokhattuk, hogy rendszeresen szexibbnél szexibb posztokkal örvendezteti meg rajongóit, most sem történt ez másképp.

Bár Andi az elmúlt hetekben kissé gyengélkedett, még a fellépéseit is le kellett mondania, legfrissebb Insta-története azonban arról tanúskodik, hogy kirobbanó formába lendült – a megosztott videóban az ágy szélén ülve üdvözölte hűséges követőit mindössze egy szál bugyiban.

A pikáns felvétel láttán bizonyára sokan fantáziáltak arról, hogy mit csinálnának a hírességgel, ha ilyen szituációban nyitnának rá, ám ezek a képzelgések valószínűleg vágyálmok maradnak. Andi ugyanis fülig szerelmes párjába, a VALMAR énekesébe, Marics Petibe, aki mellett egyébként az együttes nemrég debütált, Hajnalokig című klipjében is feltűnt.

Marics Peti és Tóth Andi Forrás: YouTube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.