Nyári Dia elárulta, miért plasztikáztatta a melleit

Forrás: Instagram, Nyári Dia -
mell Nyári Dia mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia nyíltan vállalta, hogy megcsináltatta a melleit, most pedig azt is elmondta, miért határozott így.

Nyári Dia tavaly áprilisban vállalta Instagram-oldalán, hogy megcsináltatta a melleit. A színésznő életmódváltásának köszönhetően lefogyott, ez azonban azt is jelentette, hogy a mellei is megváltoztak. Az édesanya elmondta, hogy nem érezte jól magát a bőrében, és bár neki is voltak korábban előítéletei a műtéttel szemben, végül leszámolt ezekkel.

Nyári Dia a melleiről beszélt Forrás: Instagram, Nyári Dia

"Azt éreztem, hogy a nőiességemen csorba esett, nagyon megereszkedett a mellem. Ez egy nagyon nagy hezitálás volt, igazából azért is vállaltam fel, mert én ezt baromi cikinek éreztem anno. Valamiért azt gondoltam, hogy ha valaki egy ilyen beavatkozáson átesik, akkor egyből az a kép ugrik be, amikor valaki feltölteti a száját, és ilyen nagy szilikonmellei vannak, holott ezt most már sokkal esztétikusabban is lehet" - vallotta be a Reggeliben Dia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.