Nyertes Zsuzsa a plasztikáról: "Ha lett volna rá pénzem, akkor megcsináltatom..."

plasztika Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa ma már a természetesség híve, de volt az életének egy olyan szakasza, amikor csak az mentette meg a beavatkozásoktól, hogy nem volt elég pénze.

"Köztudott, hogy én sosem vetettem alá magam semmilyen plasztikai beavatkozásnak, mert a természetesség híve vagyok. Egyetlen dolog van, ami mű rajtam és ragaszkodokm hozzá: a 3D-s műszempilla. (...) Mindig is elégedett voltam és elfogadtam azt, amit a jó Isten adott. Igaz, a pályám kezdetén, amikor Marilyn Monroe szerepét játszottam a Van, aki forrón szeretiben, akkor a jelmeztervezők állandóan kitömtek engem, ami nagyon zavart. Ha lett volna rá pénzem, akkor megcsináltatom a nőiességemet, tehát a melleimet. Hála Istennek nem volt rá pénzem, és ez mentett meg tőle. Utána az élet ezt megoldotta, mert amikor Zsuzsó lányom megszületett, elkezdtem "nőiesedni" és most már semmi problémám nincs a kitüremkedő bájaimmal" - mondta a színésznő a Borsnak.

Nyertes Zsuzsa majdnem megcsináltatta a melleit TV2



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.