A lányától kér engedélyt a vetkőzős szerepekhez Nyertes Zsuzsa

Forrás: TV2 -
szerep engedély lánya Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa megválogatja, hogy milyen színházi szerepekre mondjon igent, ha pedig ő nem tud dönteni, akkor lánya, Zsuzsó segítségét kéri.

Nyertes Zsuzsa immáron 63 éves, de olyan fiatalosan tartja magát, hogy éveket tagadhatna le a korából. Egészségtudatosan él, sportol, jógázik és tápláló ételeket eszik.

A színésznő szereti kikérni lánya véleményét egy-egy vetkőzős szerep kapcsán. "Minden nő szeretne minél tovább fiatal maradni. Azt szokták mondani, egy színésznő annyi idős, amennyinek érzi magát, vagy amennyinek a közönség látja. Van, amikor fiatalabbnak gondolja magát, és a publikum szemében nevetségessé válik. A lányom, Zsuzsó őszintén elmondja, hogy szerinte az adott szerep még belefér-e, és hogy nem leszek-e miatta ciki, és én hallgatok rá" - árulte el Zsuzsa a Borsnak.

Forrás: TV2

Zsuzsó nemcsak a színésznő tanácsadója, hanem a pszichológusa is. Vele mindent meg tud beszélni Zsuzsa. "Ő a pszichológusom, szerencsére van is ezirányú végzettsége. Fantasztikus módon teszi helyre a lelkemet, vagy oldja meg azt a problémát, amivel küzdöttem, legyen szó akár az apukájával való konfliktusról" - vallott lányával való kapcsolatáról a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.