Sorozat készül Zámbó Jimmy életéről: a feleségét, Zámbó Editet alakító Schell Judit meglátogatta az özvegyet

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Nagy Ervin Zámbó Jimmy film sorozat életrajz Schell Judit testvérek Zámbó Edit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megtörtént eseményeken alapuló sorozatnak lesznek fikciós elemei is, de a fontos pontokon követi a valóságot, így a készítők Jimmy és Edit kapcsolatát is szeretnék hitelesen bemutatni. 

Ennek érdekében a Zámbó Jimmy özvegyét alakító Schell Judit felkereste Zámbó Editet, mert szerette volna, ha Edit mesél neki Jimmyről és az életükről, másrészt azért, mert úgy tartja helyesnek, ha bemutatkozik annak az embernek, akit el fog játszani.

Schell Judit Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az özvegy és a színésznő hosszan beszéltek Zámbó Jimmyről, akivel Edit elmondása szerint nem volt mindig könnyű, és voltak közöttük súrlódások, de a válás gondolata soha nem merült fel bennük.

Schell Judit az RTL-nek azt is elmondta, hogy mivel Jimmy nagyon szerette, ha Edit sok aranyat visel, ő is rengeteg aranyékszert hord majd a forgatásokon.

Zámbó Jimmy szerepét Nagy Ervin kapta, ami a néhai sztár testvéreit megosztja. Árpy szerint jobb színészt nem is vélaszthattak volna testvére megformálására, ám Tihamér úgy gondolja, csak az tudja eljétszani a Királyt, aki személyesen ismerte őt - írja az nlc.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.