Újabb botrány a királyi családban: Károly a saját fiát támadja

Forrás: Getty Images/PA/Victoria Jones -
Archie herceg koronázás III. Károly botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
III. Károly szánt szándékkal támadná be a saját fiát és unokáját?

A napokban kiderült III. Károly király koronázásának pontos időpontja: 2023. május 6-án, szombaton tartják a londoni Westminster-apátságban.

A királyi család rajongói a bejelentés után megdöbbentő összefüggéseket véltek felfedezni a dátummal kapcsolatban. Mégpedig, hogy május 6-án nemcsak a koronázás napja lesz, hanem Harry herceg és Meghan Markle kisfiának, Archie-nak a születésnapja is.

Forrás: Getty Images/PA/Victoria Jones

Egyesek szerint Károly ezzel a húzással azt üzeni, hogy nem hajlandó részt venni unokája születésnapján, mások ezzel szemben pedig azt gondolják, Károly szándékosan magára akarja terelni a figyelmet unokája helyett.

A valóság azonban, hogy Károly dédapja, V. György királyt 1910. május 6-án koronázták meg, így a legvalószínűbb, hogy előtte szeretne tisztelegni a dátummal - írja a tyla.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.