Dancing with the Stars G.w.M Kulcsár Edina párharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars idei évadában eredetileg Kulcsár Edina is megcsillogtatta volna tánctudását, ám a műsor előtt bejelentette, hogy babát vár. A helyét végül Berki Mazsinak adta át. A második adásban mindenkit meglepett, amikor Stohl András többször elmondta, hogy hamarosan Kulcsár Edinát is láthatják a tévénézők.

Kulcsár Edina a Dancing with the Stars második adásában ellátogatott a TV2 stúdiójába, ahol a táncprodukciókat követően lépett színpadra. A csodaszép kismama nagyon örült, hogy eljöhetett, elárulta, hogy egyik szeme sír, másik pedig nevet, hiszen mégis egy boldog helyzet miatt kellett visszamondania a versenyt - írja a Bors.

A beszélgetés során a Párharc című kalandrealityről is esett szó, amelyben Varga Viktor és a volt szépségkirálynő közötti konfliktust is láthatják a tévénézők. Edina ennek kapcsán elárulta: rendezték a nézeteltéréseket, de azért azt is megjegyezte, szerencse, hogy G.w.M és Varga Viktor a kamerák előtt találkozott, és nem mondjuk az utcán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.