Eltűnt, majd meztelenül került elő egy brit turista Thaiföldön - a férfi nem emlékszik az elmúlt 2 napra

buli turista Thaiföld meztelen tengerpart party brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 18 napja a szigeten volt, ahová egy esküvő miatt érkezett, de az utolsó 48 órájára nem emlékszik az a brit turista, akit részegen húztak ki a vízből a thai tengerparton. A férfi nem emlékszik, mit csinált az előző két napban. 

A Surrey állambeli Epsomból származó férfi állítólag sört ivott és marihuánát szívott – az országban legálisan – egy partin, a 30. születésnapján, egy nappal az esküvő előtt, amire eredetileg érkezett.

A megdöbbent helyiek Koph Samui paradicsomi szigetén másnap reggel vették észre, amint meztelenül botorkált a tengerpart felé, és „futballdalokat" énekelt. Csodálkozva nézték, ahogy evez a tengeren, majd elúszik a parttól.

Egy halász a segítségére sietett, de a brit férfi agresszíven a vízbe rántotta a helyi férfit, miközben azt kiabálta: „Menj és találkozz Istennel!"

A kiérkező rendőrök rángatták ki a partra, amin a meztelen férfi felháborodott és közölte, hogy meditálni akar.

A brit férfit közszeméremsértés miatt pénzbírsággal sújtották, de szabadságának leteltével visszatérhet az Egyesült Királyságba. Szállodai szobájában több csomag marihuánát találtak, de a rendőrség nem tesz lépéseket ez ügyben, mivel nemrég Thaiföldön is legalizálták a marihuánát - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.