Nem bírtak magukkal Marics Petiék, megitták Ördög Nóra borát

Valmar Ázsia Expressz Valkusz Milán Marics Peti Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mulattató pillanatoknak lehettek szemtanúi az Ázsia Expressz nézői a minap: a VALMAR együttes tagjai, Marics Peti és Valkusz Milán alaposan felöntöttek a garatra, méghozzá a háziasszonyukat, Ördög Nórát megillető alkoholadaggal.

A vetélkedőben a két srác azt a feladatot kapta, hogy vigyenek egy-egy pohár bort a műsorvezetőnek, ám a poharakat igencsak teletöltötték, ezért félő volt, hogy útközben kilöttyen a bódító nedű.

– Ne öntsd ki, inkább igyunk le! – mondta Peti Milánnak, aki támogatta az ötletet és először csak egyet kortyolt az italból.

– Tesó, itt dőlt el. Egyszerűen hűek kell, hogy legyünk a nevünkhöz. Mi nem vihetünk el két teli pohár bort Nórinak, mert útközben bele kell, hogy igyunk, mert ha nem iszunk bele, nem vagyunk VALMAR.

A fiúk ezután győzködni kezdték magukat: annyi nehézségen mentek már át a műsor forgatásain és egyébként is arra számítottak, hogy az út végére úgyis kilötyög a bor, tehát inkább megitták az összeset – adta hírül az nlc.hu

Valmar Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.