Ezeket a csillagjegyeket szinte lehetetlen meghódítani

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy horoszkóp szerelem magazin ezotéria hódítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak csillagjegyek, akik gyakran vagy sokáig egyedülállók, és ezzel nincs is semmi gondjuk. Ennek több oka is lehet: míg egyesek az elköteleződéstől és a csalódástól félnek, addig mások nem akarják a szabadságukat elveszíteni, és akadnak olyanok is, akik egyszerűen nem ismerik fel, hogy valaki közeledni szeretne hozzájuk. Bemutatjuk a négy legnehezebben meghódítható csillagjegyet!

Bika - Túl félénk a szerelemhez

Nagy kár azokért Bikákért, akik egyedül akarják leélni az életüket, mert titkon semmi másra nem vágynak, mint szerelemben töltött, meghitt estékre. Sajnos alábecsülik erotikus karizmájukat, emiatt pedig gyakran észre sem veszik, hogy flörtölnek velük.
A Bikák túlságosan félénkek ahhoz, hogy maguk kezdeményezzenek. Tartanak a csalódástól, így egyik elszalasztott lehetőség követi a másikat. Időbe telik, míg valakit beengednek a szívükbe. Nem szeretik a változásokat és a kalandokat, egy párkapcsolat pedig mindkettőből tartogat bőven. Szingliként remekül elvannak, két lábbal állnak a földön, békében vannak önmagukkal. Ha megcsalják őket, sokáig szenvednek a megaláztatástól, és az is lehet, hogy örökre elveszítik a szerelembe vetett hitüket.

Ikrek - A túl nagy közelség megijeszti őket

Az Ikreknek könnyen megy a flörtölés, nagyon gyorsan teremt új kapcsolatokat. A velük folytatott beszélgetések szórakoztatóak és informatívak, gyorsan úgy érezheti a partner, hogy közel került hozzá. Aki komoly kapcsolatra készül egy Ikrekkel, az vésse az eszébe, hogy különösen jól el tudja különíteni egymástól a szerelmet és a szexet. Az Ikrek gyanakvó, a mély érzések megijesztik. A komoly párkapcsolatokhoz bonyodalmakat társít, melyek elűzik a számára oly fontos szabadságot és könnyedséget.
Tény, hogy az Ikrek jól boldogul komoly párkapcsolat nélkül is, ez pedig összefügghet rendkívüli kíváncsiságával. Amikor felszáll a rózsaszín köd, és jönnek a hétköznapok egy kapcsolatban, gyorsan unatkozni kezd. Ilyenkor keresni kezdi az izgalmat, akár mások ágyában is. Ha az Ikrek benne marad egy hosszú kapcsolatban, az ritkán történik az érzelmek miatt, inkább az észszerű okok vezérlik.

Forrás: Shutterstock

Nyilas - Élvezik a szabadságot

A Nyilasok igazi világjárók. Térre van szükségük, úgy gondolják, ha szerelembe esnek, oda a szabadságuk. Egy partner könnyen útjába állhat az utazási terveinek, ráadásul a Nyilas nyughatatlanságát a partnere félreértelmezheti, a megbecsülés és a szeretet hiányát láthatja bele. A Nyilas a munkáját is kiemelten kezeli: egy párkapcsolat ettől is elvenné az idejét.
Nagyon magas igényeket támaszt a partnereivel szemben, ez is hátráltatja a kapcsolatteremtésben. Ideáljának csak nagyon kevesen felelnek meg.

Bak - Szerelmes az egyedüllétbe

A Bak egy dologba szerelmes, ez pedig az egyedüllét. Ő vezeti azon csillagjegyek listáját, akik nagy valószínűséggel egyedül élik le az életüket. Teljesen belemerül a munkájába, nagy jelentőséget is tulajdonít neki. Gyakran észre sem veszi, hogy túlórázik. A Bak nagyon jól tudja, hogy egy komoly kapcsolat a karriertervei útjába állhat.
A Bakok nehezen tudnak párbeszédet folytatni a partnerükkel. A Kos vehemenciája például gyanús nekik, az Ikrek csacsogása pedig az idegeikre megy. Aki egy Bakot szemelt ki magának, annak nagyon keményen kell dolgoznia, hogy megszelidítse.
A Bakok félnek attól, hogy szenvedni fognak egy kapcsolatban. Szívükhöz a megbecsülésen és a tiszteleten keresztül vezet az út, ezek kiépítése pedig nagyon sok időbe telhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.