Friss hírek érkeztek Körtvélyessy Zsoltot állapotáról

Forrás: TV2 -
műtét Körtvélyessy Zsolt lábadozás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Műtétje után már az otthonában lábadozik Körtvélyessy Zsolt. A művész közel két hete került kórházba, miután úgy érezte, valami nincs rendben.

Körtvélyessy Zsolt szerencsére a kisebb tüneteit is komolyan vette, és orvoshoz fordult. Ennek köszönhetően megelőzte a nagyobb bajt, és ezt javasolja mindenkinek. Mint kiderült, ha nem kezelték volna időben a problémáját, akár sztrókot is kaphatott volna. A színész hétfőn már örömmel újságolta, hogy hazatérhetett.

Forrás: TV2

"Nyolc napot töltöttem a kórházban, miután megműtöttek. Az orvosok és az ápolók is nagyon kedvesek voltak velem, kellemesebbé tették az intézményben töltött időszakot. Péntek óta otthon lábadozok, igyekszem megadni a szervezetemnek az időt a gyógyulásra" – mondta Blikknek a színész, aki egyre jobban érzi magát, és már a közönségnek sem kell sokáig nélkülöznie őt.

"Szombaton már színpadra állok, utána pedig lesz még néhány napom a pihenésre, míg elkezdődnek az olvasópróbák a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. Hiányzik a színpad, várom, hogy újra játszhassak. Az utóbbi években sok nehézségen, fájdalmas időszakon mentem keresztül, de úgy látszik, az ember mindent igyekszik túlélni" – fogalmazott a művész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.