Elégtételt akar a házomlásban megsérült balerina vőlegénye - Benjámin találkozni szeretne a felelőssel

Forrás: Budapesti Operettszínház -
felelősség Babácsi Benjamin házomlás kártérítés Tóth Nikolett súlyos sérülés balerina pelenkázás vőlegény karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekig nem tudott visszamenni a közös lakásba Benjámin, a súlyosan megsérült balerina, Tóth Niki vőlegénye. A balett-táncos haragot érez és szeretne négy fal között elbeszélgetni a tragédia felelősével. 

A június 27-én, a Jókai utcában történt házomlásban sérült meg Tóth Nikolett balett-táncos, akinek sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a mai napig nem tud lábra állni. Vőlegénye is vele volt a balesetnél, ám karcolások nélkül megúszta a homlokzat leomlását.

Jótékonysági gálát rendeznek a Jókai utcai házomlásban súlyosan megsérült táncművésznek, Tóth Nikinek Forrás: Budapesti Operettszínház

Akkor egy gyűlöletcunami zúdult rá a kommentelőktől, sokan azzal vádolták, hogy párját hátrahagyva elmenekült, de volt, aki azzal vádolta, hogy ő lökte oda Nikit. Benjámin nem érti, miért őt vádolják, de igyekszik nem is foglalkozni ezzel, inkább Niki gyógyulására koncentrál.

Nikolett állapotáról pontos információt nem adnak ki és vőlegénye sem szívesen beszél róla, de annyit azért elmondott, hogy a balerina fel akar épülni, lábra akar állni.

Az omlás felelősével szívesen elbeszélgetne Benjámin, ahogy a Tények Plusz kamerái előtt fogalmazott:

"Nagyon szeretnék találkozni a felelőssel, megtanítanám neki bepelenkázni a menyasszonyomat, hogy nézze meg, ez milyen érzés. Aztán elbeszélgetni vele a négy fal között."

December 5-én a Budapesti Operettszínház jótékonysági táncgálát rendez Tóth Nikolettért. A gálaesten 14 klasszikus balett-, kortárs- és néptáncegyüttes közel 80 táncművésze lép majd színpadra, tervei szerint Tóth Nikolett is megnézi majd az előadást.

Az esemény Gallai Zsolt balettművész ötlete volt, aki úgy gondolja, a fiatal táncművésznek anyagi támogatásra is szüksége lesz majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.