Gyászol a Zámbó család: Árpi és Tihamér édesanyjuk halála miatti fájdalmáról beszélt

Forrás: bors -
Zámbó Árpy édesanya Zámbó Jimmy tüdőgyulladás gyász Zámbó Tihamér fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd este vitték kórházba Zámbó Jimmy édesanyját, aki másnap elhunyt. A családnak nagyon fáj Anna néni hiánya. 

Egészségügyi szakemberek hívták fel a család figyelmét a halála előtti napokban arra, hogy nincs jó állapotban, valószínűleg tüődgyulladása van, kedden emiatt kórházba is szállították Anna nénit, ám szerda délután a rokonok rossz hírt kaptak: szeretett édesanyjuk, nagymamájuk, dédnagymamájuk elhunyt.

Zámbó Jimmy édesanyja, Anna asszony Forrás: bors

„Egy ilyen veszteség soha nem jön jókor, mi nagyon szerettük, imádtuk a mamát, az életünk értelme volt, a halála nagyon lesújtott minket" - nyilatkozta Zámbó Adrián.

Zámbó Tihamér és Árpi fájdalma is hatalmas, elbúcsúzni sem tudtak édesanyjuktól.

„Most egy olyan ember ment el, aki a család feje volt, aki összetartotta a családot, akinek mindene volt a család: egy szerető ember és az édesanyánk" - mondta el Tihamér az RTL-nek.

Bár Anna néni már 96 esztendős volt, fiai bíztak édesanyjuk erejében, a család nem volt felkészülve a halálára. Temetése nyilvános lesz, ahol bárki leróhatja előtte a tiszteletét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.