Egy szupermarket közepén vette elő mellét az édesanya, és a kamerába mosolyogva szoptatta meg a bevásárlókocsiban ülő gyermekét. Nem aratott osztatlan sikert. 

Calcium Cannonsnak 180 ezer követője van a TikTokon, indulatokat kiváltó videóját eddig 3,5 millióan nézték meg, és többen írtak az anyának olyan kommentet, melynek nem örült. 

Egy kommentelő így nyilatkozott: "Abszolút támogatom a csecsemők szoptatását nyilvános helyen. De egy szupermarket közepén, amikor a gyereknek elég lenne csak 20 percet várnia, amíg befejezik a vásárlást..."

Szoptatás miatt támadtak egy édesanyát - a TikTok-on közzétett videója verte ki a biztosítékotForrás: Shutterstock

Egy másik felhasználó hozzátette: "Szerintem mindenki a szoptatás mellett van, de nem ennyire nyilvánosan."

És volt, aki így fogalmazott: "Csináld diszkréten. Ennek egy szeretetteljes dolognak kell lennie anya és gyermeke között."

Persze nem mindenki akadt ki a hölgy akcióján, bőven kapott támogató üzeneteket is. Szerintük Cannons jól teszi, hogy ennyire nyíltan szoptat, aki meg nem bírja, ha egy anya a melléből táplálja a gyerekét, fogallkozzon a maga dolgával. 

Az édesanya azóta kikapcsolta a kommentelés lehetőségét, így a véleményét ettől kezdve mindenkinek magában kell tartani.