Egyre közeledik a karácsony, s mindenkiben talán egyre inkább fokozódik az izgalom. Ennek ellenére szerdán még érdemes az aktuális feladatokra koncentrálni.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Szerdán lehetőséget kapsz bebizonyítani a párodnak a szerelmedet, a hűségedet, a kitartásodat, és mindezekről te is bizonyságot kaphatsz tőle. A kölcsönösség minden jó kapcsolat alapja. A tettek most többet érnek, mint a szavak, ezt ne feledd el.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Egyik családtagod szerdán alaposan felboríthatja a napi programodat. A bonyodalmak továbbgyűrűznek, és akár a munkahelyeden is gondokat okozhatnak. Rajtad is sok múlik: a találékonyságodon és a szervezőkészségeden egyaránt.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Már néhányszor megégetted magad érzelmi téren, ezért nehezebben kezeled a kapcsolati konfliktusokat. De nézz egy picit magadba: te is képes volt már sebezni. Még akkor is, ha egyébként nem szándékosan tetted. Legyél elnézőbb a másikkal, főleg így az ünnepekhez közeledve!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Szétszórt és kapkodó lehet a szerdai napod, ezért fennáll a veszélye annak, hogy elfelejtesz valami fontos dolgot. Ezért most kétszeres jelentőséggel bír, hogy vezetsz-e határidőnaplót, vagy van-e valaki, aki kézben tartja a te dolgaidat is.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Ha szerdán meghiúsul egy tervezett út, ne ess kétségbe; akkor az valószínűleg vagy nem is volt fontos, vagy ott érne csalódás. Bizonyára egy felesleges úttól kímél meg a sors. A keletkezett üres időt viszont nagyon jól felhasználhatod: látogass ki például egy karácsonyi vásárra!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Az események újra lendületet vesznek körülötted. Hiába tűnik úgy kívülről, hogy változás nélkül zajlik az életed. Te tudod és érzed, hogy belül nagyokat fordul veled a világ. Fejlődnöd, változnod kell. Most olyan tervek fogalmazódnak meg benned, amiket az újévben megvalósíthatsz majd - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.