Minden rendben (film) film interjú forgatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Minden rendben című film budapesti forgatási helyszínén jártunk, ahol Farkas Ádámot, az alkotás egyik producerét kérdeztük a munkálatokról.

Sós Bálint Dániel első mozifilmes rendezésének alapja a Nagy V. Gergővel közösen írt forgatókönyvük, mely egy édesapa egyre növekvő lelki teherrel járó döntését, és annak következményeit járja körül.

Az apa egy, a saját fia által okozott baleset egyetlen szemtanújaként, fiát ösztönösen védve, egyre súlyosabb – még a nézők morális iránytűjét is megdolgoztató – döntési helyzetekbe keveredik, hogy a gyerekét védő hazugságháló épségét megőrizze.

Hajdu Szabolcs filmrendezőt (Fehér tenyér, Bibliothéque Pascal, Délibáb) ezúttal a kamera másik oldalán, főszerepben láthatjuk majd, az apa karakterét megformálva. A filmben a gyermekszereplők, Sáfrány Ágoston, Zikkert Milán, Jakab-Aponyi Zonga mellett látható lesz még Háy Anna, Friedenthál Zoltán (Éden), Szamosi Zsófi (Mindenki, Egy nap, Terápia), Sodró Eliza (Toxikoma, Kék róka), Galambos Péter és Kardos Róbert is.

A film a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának keretei között forog, és a készítők 2024 tavaszára ígérik a mozis megjelenést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.