Fordulat Czutor Zoli botrányában: nem petárdázásra akart buzdítani az énekes

Forrás: Just Creative -
Czutor Zoli kutya szilveszter kommentelők petárda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czutor Zoli továbbra sem kér bocsánatot, azonban kész rendezni a kialakult konfliktust.

Az énekes egy meggondolatlan poszttal fél Magyarországot magára haragította szilveszterkor, a botrány pedig azóta sem csitul körülötte.

"Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a java része a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem"írta, azonban akkor valószínűleg álmában sem gondolta volna, milyen gyűlölethullámba fog keveredni a bejegyzés miatt.

Több híresség, köztük Zalatnay Cini és Molnár Anikó is elmondta a véleményét a posztról, továbbá az egyik állatvédő szervezet az énekes bojkottjára szólította fel az embereket. Bár az énekes később azt nyilatkozta, nem bánta meg a bejegyzést, most a Borsnak adott interjújában már meggondolatlannak nevezte azt.

Czutor Zoli Forrás: Just Creative

"Bevallom, hirtelen felindulásból, meggondolatlanul reagáltam, és félrement az üzenetem, mely korántsem arra szándékozott buzdítani senkit, hogy petárdázzon nyakra-főre mindenki, hanem arra, hogy kerüljük el a verbális erőszakot. Hiszen az erőszak erőszakot szül!" - mondta a magyarázkodni kényszerülő zenész, aki bocsánatot továbbra sem kér, de kész rendezni a vitát, és találkozott a Szurkolók az Állatokért Alapítvány és a Noé Állatotthon Alapítvány vezetőivel.

A felek békülő szándékkal találkoztak egymással, és bár a találkozóról szóló poszt alatt úgy tűnik, többen megbocsátottak a zenésznek, sokakban még mindig forrnak az indulatok.

"Ez most már így korrekt. Remélhetőleg mindenki tanul az esetből" - írta az egyikük. "Haragszom a megnyilvánulásért, de a jobbító szándékot tilos figyelmen kívül hagyni" - fogalmazott egy másik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.