Az Ikrek pedig arra figyeljen szerdán, hogy kitérjen a provokáció elől, és fel se vegye... Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek szerdára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Munkahelyi háborúskodások keserítik meg a napodat, ráadásul párkapcsolatod sem felhőtlen mostanában. Többszörös válaszút elé állíthat az élet. Fontos, hogy semmiképp se dönts ösztönösen, mintegy csípőből. Karriered építéséhez támogatókra találhatsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A napi horoszkóp szerint meglehetősen változatosnak tűnik a szerda. A munkád ma eredményes, jól tudsz haladni mindennel, de a lelked háborog valami miatt. Fogalmazd meg, tedd szóvá, csak ezzel tudod orvosolni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán párod veszekedős kedvében lesz, ha békét akarsz, inkább ne provokáld őt. A közlekedésben is legyél nagyon óvatos, valahogy most megszaporodtak az agresszív emberek az utakon. A szerelemben sok szép illúzióra, de csalódásra is számítanod kell.

Forrás: Shutterstock/Billion Photos

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Érdekes nap a mai. Egy váratlan találkozás hosszabb távon gyümölcsöző kapcsolatot szülhet. Csak ne ijedj meg a szokatlan dolgoktól! Ebből még akár nagy szerelem is lehet, ha legyőzöd a kezdeti bizalmatlanságot...

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán valószínűleg magad is rájössz, hogy szavakkal éppúgy teremthetsz, mint ahogyan rombolhatsz is. A napi horoszkóp javaslata szerint nagyon figyelj a fogalmazásodra, mert feleslegesen bánthatsz másokat. Ha jól bánsz a környezetedben élőkkel, jóságod visszahat rád is...

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha hosszabb ideje élsz már párkapcsolatban, talán most úgy érezheted, hogy valami kiüresedett benned, és a kedveseddel sem találod az összhangot. Azonban semmit sem lehetetlen visszahozni. Ehhez igazából csak arra van szükséged, hogy picit lépj hátra, tarts távolságot. Gyorsan megérzed a társad hiányát... - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.