A brit sebészek szerint a Bridgerton sztárja a világ legjóképűbb pasija jelenleg

Forrás: Netflix -
Aranymetszés jóképű Regé-Jean Page
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Regé-Jean Page megelőzte Chris Hemsworth-t és Harry Stylest.

Egy brit sebészközpontnál időről időre kielemzik, hogy éppen ki a legszebb nő vagy legjóképűbb férfi a világon. Ehhez a görög aranymetszés szabályait szokták figyelembe venni, majd az eredmények alapján összeállítanak egy celeblistát.

A lista élére ezúttal Regé-Jean Page került, aki a Bridgerton című sorozat első évadában volt látható. A második helyen Chris Hemsworth végzett, a dobogó harmadik fokát Michael B. Jordan foglalta el. Harry Styles éppen lecsúszott a dobogóról, de megkapta a negyedik helyet.

Regé-Jean Page A Bridgerton családban Forrás: Netflix

A technológiát gyakorlatban is használó orvos, dr. Julian De Silva a Daily Mailnek beszélt arról, hogy ez a számítógépes térképészeti technika lehetővé teszi a sebészeknek, hogy megfejtsék, mitől lesz valaki fizikailag szép, ez pedig a műtétek megtervezésekor is hasznos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.