A tehetséges énekesnő, Krizsán Lili a Sztárban sztár leszek! című műsornak köszönhetően vált ismertté, karrierje azonban háttérbe szorult: anorexiával küzdött. Most ismét sínre került az élete, egy pizzériában dolgozik, de az énekesi álmait sem adta fel. 

Krizsán Lili sokáig nem tudta elfogadni magát, lelki problémákkal küzdött. A helyzet odáig fajult, hogy a tehetséges énekeső anorexiás lett. 44 kilós volt, amikor segítséget kért. Két hónapig kezelték kórházban: miután kiengedték, újult erővel fogott bele álmai megvalósításába. 

"Próbálom menedzselni az életemet. Nagyon izgalmas időszakom van! Az egyetemet elkezdtem, de a kórházi kezelések miatt ott kellett hagynom. Mégis úgy gondoltam, bár az énekléssel szeretnék a jövőben is foglalkozni, nem árt, ha szakma is van a kezemben, így beiratkoztam egy kétéves pénzügyi ügyintéző képzésre" - árulta el a Borsnak Lili, aki jelenleg egy pizzériában dolgozik.

Krizsán Lili pizzériában dolgozikForrás: TV2

"Nem mindenhol tolerálják vagy fogadják el az életemet, de most megtaláltam azt a munkahelyet, amit minden egyéb elfoglaltságommal össze tudok hangolni. Nem éreztem jól magam az előző helyen, így decemberben váltottam. Igaz, most is pizzériában dolgozom, de nemcsak futárkodom, hanem a pizzát is elkészítem. Mindent megcsinálok, ha kell, tésztát dagasztok" - mondta az énekesnő, aki hamarosan a tévé képernyőjén is feltűnik majd.

"Megráztam magam, mert nekem céljaim vannak, és hála Istennek, úgy tűnik, hogy beérik a befektetett energia gyümölcse. Pozitívan megyek előre, és lelkileg is jól vagyok. Hamarosan szeretnék visszaköltözni Budapestre, mert a feladataim nagy része odaköt. Ismerkedem, remélem, a magánéletem is jól alakul a 2023-as évben, de elsősorban a munkára szeretnék koncentrálni" - mondta.