Járai Máté: "Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem"

távozás Reggeli Járai Máté RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától. A csatorna azt közölte, változik az RTL reggeli műsorának struktúrája, új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget.

Járai Máténak lejárt a szerződése, a fenti okok miatt pedig a csatorna ezt nem hosszabbította meg. A színész a közösségi oldalán így írt távozásáról:
"Ígértem Nektek, hogy nem csak az örömökről, hanem a nehezebb, kemény időszakokról is beszámolok majd. Egy újabb hullámvölgy az életemben: nem hosszabbít velem szerződést a Reggeli, nem láthattok többet reggelente a műsorban. Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket...ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4 es ébredés, többszáz beszélgetés, könnyek és nevetés! Mindig mondom, az élet egy Ki-nevet -a- végén, most kiütöttek, de ha 6-ost dobok újra játékban leszek, csak kérlek drukkoljatok, hogy ne maradjak ki túl sok körből! Ölelés."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.