Madonna nem hagyta magát: ezt üzente az őt kritizálóknak

Forrás: Getty Images for The Recording Academy/(C)Kevin Mazur/Kevin Mazur -
kritizálás fotók Madonna Grammy-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna is részt vett a múlt hétvégén megrendezésre kerülő Grammy-gálán, ahol beszédével ellentétben mindenki az énekesnő arcával volt elfoglalva. A sok kritizálónak közösségi oldalán válaszolt.

A 64 éves énekesnő arca a rengeteg plasztikai beavatkozás miatt nagyon sokat változott az elmúlt időszakban. Azt mindenki maga döntse el, hogy jó vagy inkább rossz irányba.

A hétvégi Grammy-gálán is inkább az arcával, a külsejével foglalkoztak a kritikusok. Madonna nem hagyta annyiban a dolgot, Instagram-oldalán üzent nekik.

"Ahelyett, hogy az lenne a fókuszban, amiről a beszédemben is szó volt, hogy hálát kell adnunk az olyan félelmet nem ismerő művészeknek, mint Sam Smith és Kim Petras, sokan úgy döntöttek, hogy inkább csak a rólam készült közeli fotókról beszélnek, amiket sajtófotósok készítettek teleobjektíves fényképezőgéppel, és amik bárki arcát eltorzítanák.

Ismét az ageism és a nőgyűlölet hálójába kerültem, ami átszövi egész világunkat. Egy olyan világot, ami nem hajlandó ünnepelni a nőket 45 éves koruk után, és szükségét érzi, hogy büntesse őket, ha továbbra is erős akaratúak, szorgalmasok és kalandvágyók maradnak"

- írta Madonna.

"A karrierem kezdete óta folyamatosan lealacsonyít a média, de ezt egy próbatételnek veszem, és örömmel vállalom az úttörő munkát, hogy az utánam jövő összes nő életét megkönnyítsem a jövőben"

- majd végül ezzel zárta sorait:

"Boruljatok elém, ribik!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.