Egyre többen aggódnak Britney Spearsért: egyesek attól tartanak, az énekesnő meg fog halni

Forrás: AFP/Valerie Macon -
betegség halál aggodalom Britney Spears énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Britney Spearshez közel álló emberek nagyon aggódnak az egykori popikonért, aki mentális problémákkkal és gyógyszerfüggőséggel küzd. Egyesek már a legrosszabbtól tartanak...

A TMZ beszámolója szerint Britney egyre súlyosabb mentális gondokkal és gyógyszerfüggőséggel küszködik. A hírportálnak több forrás is úgy nyilatkozott, hogy az énekesnőhöz közel álló emberek nagyon aggódnak érte ingatag viselkedése miatt. Főleg, hogy pont azokat a gyógyszereket nem szedi, amelyek stabilizálnák a kedélyállapotát.

Egy Britneyhez közel álló személy úgy nyilatkozott, attól fél, hogy az énekesnő meg fog halni, ha nem kéri szakember segítségét.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Nem csoda, hogy ennyien aggódnak az egykori popikonért, Britney ugyanis 13 évig élt édesapja gyámsága alatt, amiből 2021 novemberében szabadult. A hirtelen jött szabadság aztán megrészegítette Britneyt, aki közösségi oldalán is rendszeresen tesz közzé furcsa posztokat, és sokszor anyaszült meztelenül mutogatja magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.