Vége a botránynak: Berki Mazsi és az anyósa kibékült egymással

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
békülés Majer Júlia Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi és Berki Krisztián édesanyja, Majer Júlia kibékültek egymással, és közös interjút adtak.

Berki édesanyja korábban Mazsit okolta fia elvesztéséért. Sérelmezte, hogy Mazsira újból rátalált a szerelem, ráadásul elmondása szerint az unokáját sem láthatta. Most viszont mindketten azt mondták, hogy korántsem volt olyan súlyos a helyzet, mint ahogy arról olvasni lehetett.

"Nem úgy és nem azt írták meg, amit én valójában mondtam. Ezt többször is megbeszéltük Mazsival telefonon" – mondta Majer Júlia, mire Mazsi hozzátette, hogy történjen bármi, ők egy család.

Az özvegy elmondta, hogy még nem tette túl magát férje elvesztésén, rendszeresen kér segítséget a gyász feldolgozásához, de igyekszik nem a múltban ragadni. Közös kislányukért, Emmáért pedig örökké hálás lesz Krisztiánnak.

Berki édesanyja pedig, ha tehetné, visszaforgatná az idő kerekét, ma már nem a napi 14 óra munkát választaná, hanem a gyerekeivel töltött időt. Úgy érzi, sokkal többet kellett volna Krisztiánnal lennie, és akkor nem történik meg a tragédia.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Berki Mazsi, ha lehetne, visszamenne abba az időbe, amikor még Mexikóban nyaraltak:

"Én ott újra azzal a férfival voltam, akit annak idején megismertem. Három hét után haza kellett jönnünk (...) és itthon újra elveszítettem őt. Újra abba a világba csöppent, ahonnan ő már jó ideje menekült. Biztos vagyok benne, hogy a férjem még élne, ha akkor nem jövünk vissza! Sajnálom, hogy a kislányom nem ismerheti meg az édesapját."

A megtört édesanya azt állítja, tudja, fia miért jutott ilyen sorsra:

"Tudom azt is, mi lökte őt a mélybe. Az elveszített jogosítványa és a büntetőfékezés ügye. Krisztián egyszerűen nem bírta, ha másokra van utalva. Tehernek érezte magát, és félt a börtöntől is" – mondta Majer Júlia.

Berki Mazsi kiegészítette azzal, habár a nyilvánosság előtt könnyelműnek tűnt Krisztián hozzáállása az ügyhöz, valóban aggasztotta a dolog. Továbbá azt is elmondta, voltak olyan időszakaik, amikor rosszul álltak pénzügyileg, de Berki Krisztián soha nem fogadott el segítséget senkitől.

Bár Mazsinak és Krisztiánnak voltak problémáik, egyikük sem a válásban látta a megoldást, és folyamatosan dolgoztak azon, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat. Mazsi állítja, mindvégig hűséges volt néhai férjéhez, még csak gondolatban sem csalta meg őt.

"Mazsi túl fiatal még ahhoz, hogy egyedül legyen. Én azt kívánom, találja meg a boldogságot" – zárta Berki anyja a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.