Nagy port kavart a hír, hogy Berki Mazsi nem sokkal Krisztián halála után új párra talált. Anyósa és a kommentelők is támadták azért, mert továbblépett, sőt, egyenesen azt is hallani, hogy már Krisztián életében szeretőt tartott. Mazsi most reagált a pletykákra. 

"A Jóisten a tanúm arra, hogy mindvégig hűséges voltam a néhai férjemhez, és ahogy Krisztián mondaná: még csak gondolatban sem csaltam meg őt. Egy hónapot adtam magamnak a gyászra, amit – bárhogy próbáltam elkerülni – rajtam keresztül a kislányom is megélt. Emma egy-két hónapra meg is állt a fejlődésben. Miatta sem élhetek a múltban, neki boldog anyukára van szüksége, és azt gondolom, nem bűn, ha szeretnék még az lenni" - nyilatkozta Mazsi a Storynak. 

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Úgy tűnik, Mazsi viszonya Krisztián édesanyjával is kezd helyrejönni

„Amikor az embert ekkora veszteség éri, akkora a fájdalma, hogy meggondolatlanságok is kicsúszhatnak a száján. De nem vagyok haragtartó típus, szeretem a békét és a nyugalmat. Mamával már átlátjuk, hogy egyes médiumok direkt generáltak vitát közöttünk, úgyhogy ezzel az interjúval szeretnénk egyszer és mindenkorra pontot tenni az ügy végére. Történjék bármi, mi egy család vagyunk!" - jelentette ki.