"Nem tudtam magam eltartani" - Tomán Szabina ismeretlen helyzetbe került gyereke születése után

Forrás: MTVA -
munka Tomán Szabina gyereknevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tomán Szabinát az első gyermekének érkezése gyökeresen megváltoztatta: akkor döntötte el, hogy nem akar tovább modellkedni. 

Tomán Szabina az első gyermeke érkezése után megváltoztatta az életét. A sikeres üzletasszony eldöntötte, nem akar tovább modellkedni. Erről Palik Lászlóéknak vallott a Három igazság című műsorban.

Tomán Szabinát megváltoztatta az anyaság Forrás: MTVA

"Én külföldön éltem, Tel Avivban volt az anyaügynökségem, onnan utazgattam. Amikor eldöntöttük, hogy közös jövőt szeretnénk, akkor azt mondtam, hazaköltözöm. Megszületett Amira, ami egy csoda volt, és ezeket a változásokat elérte nálam. Ott én megkeményedtem egy kicsit. Talán ott egy kiszolgáltatott helyzetbe elértem azáltal, hogy nem kerestem pénzt. Ez szinte az első alkalom volt, amióta az eszemet tudom, amikor nem tudtam magam eltartani. Gyerekkorom óta hiába az anyukám kereste a pénzt, mindig arra fókuszáltam, hogy nekem legyen sajátom, ami az enyém. Ez nekem nagyon jó érzés a mai napig. Viszont ott volt egy közel egyéves időtartam, amikor nem kerestem, és ez nagyon frusztrált, nem tett boldoggá. Nem volt a másik oldalon semmilyen presszió, semmilyen nyomás, félre ne értsétek, de nekem nem esett jól. Egy idő után az önállóságom kezdett hiányozni. Amikor megszületett a gyerek, tudtam, hogy mit akarok. Nem akartam, hogy más irányítson, hogy más tartson el, nem akartam, hogy más mondja meg nekem, mikor hol töltsem az időmet" - idézi a Blikk Szabinát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.