Ingyenes nyaralás Finnországban: íme a lehetőség, hogy megtanuld, hogyan kell boldognak lenni

nyaralás Finnország ingyenes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási lehetőség, kihagyhatatlan ajánlat: ez jut először eszünkbe, amikor arra az ingyenes nyaralásra gondolunk, amit a Visit Finland ajánl tíz szerencsés résztvevőnek. 

Az idei évben immáron hatodjára lett Finnország a világ legboldogabb országa. A finnek titkát most egy hatalmas lehetőségnek köszönhetően bárki megismerheti. Nincs más teendő, mit jelentkezni a Visit Finland kihagyhatatlan ajánlatára. Amit kínálnak, az nem más, mint négy napi teljes ellátás egy mesterkurzuson a világ legboldogabb országában.

A Visit Finland állja az utazás és a szállás költségeit, beleértve a privát szobát és szaunát, a korlátlan gyógyfürdő-használatot, és az „alapvető szolgáltatásokat".

A boldogság-kurzusnak négy központi témája van: a természet és életmód, az egészség és egyensúly, a dizájn és mindennapok, valamint az élelmiszer és jólét.

A jelentkezéseket április 2-ig lehet beküldeni. Ehhez egy űrlapot kell kitölteni, illetve mellékelni kell egy videót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.