Az ismert előadóművész, életszemléleti tanácsadó és spirituális tanító egyik legfrissebb posztjában fontos üzenetet szeretne átadni követőinek.

Soma egykor rendszeres vendég volt a tévéképernyőn, számtalan tévéműsorban és realityben is láthattuk, az utóbbi időben viszont a nagy nyilvánosságtól kissé visszavonulva dolgozik azon, hogy másokon segítsen. Kurzusokat, előadásokat tart, táborokat szervez és igyekszik inspirálni követőit. Legújabb fotójával is ez volt a szándéka.

"Ennek a pucéron fotózásnak anno az volt a célja, hogy a faji megkülönböztetés ellen harcoljon. ( Mindannyian egyformák vagyunk, pőrén születünk, stb...) Én, ahogy ránézek erre a képre, látom azt a bársonybőrű feszes kancát, azt az erővel teli, telivér nőt, aki most is vagyok" – írja posztjában Soma, melyben kiemeli, mennyire fontos önmagunk szeretete, hozzátéve, hogy ez hosszadalmas folyamat eredménye.

Szerintem addig jövünk le újra és újra az emberi játszótérre, amíg el nem jutunk a feltétel nélküli (ön)szeretetig. Ez a szakrális új ember egyik lényegisége.