Így küzd az öregedéssel és a változással Soma Mamagésa - Videó

önismeret TV2 psziché lélek Soma Mamagésa titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spitzer Gyöngyi, művésznevén Soma Mamagésa köztudottan spirituális beállítottságú. A TV2 kamerái előtt őszintén mesélt arról, hogy hol van kedvenc spirituális helye és hogy miért nem tudja teljesen elfogadni önmagát. 

Soma Mamagésa a TV2 nézőit avatta be néhány személyes titokba.

Elárulta, hogy egy fatörzshöz szokott kijárni, ahol keresi a harmóniát és igyekszik megoldani magában a problémákat és konfliktusokat. A közelgő ünnepi időszakban különösen fontos számára a befelé fordulás és belső békéjének megtalálása. Azt is elárulta, hogy számára is nehéz az önelfogadás.

"Még mindig nem tudom 100%-osan elfogadni önmagam."

Soma Mama küzd az öregedéssel és a változással, mégis úgy érzi, hogy külső-belső tulajdonságain most tud a leginkább dolgozni.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.