Meztelen jóga, böjt: Soma Mamagésa hetekre elvonult a világ elől

böjt meztelen jóga Soma Mamagésa elvonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa három hetet töltött egyedül a Balatonfelvidéken.

Soma Mamagésa a Reggeliben beszélt arról, hogy miután leadta a Szakrális új nő című könyvét, amelyet "élete főműveként" tart számon, úgy érezte, meg kell állnia egy kis időre. Ezért három és fél hétre a Balatonfelvidékre költözött, egy erdővel körbevett helyre. Elárulta, hogy az első héten nehezére esett a lelassulás, de végül sikeres volt az elvonulás.

"Minden napnak ugyanaz volt a ritmusa. A terasz oldala déli fekvésű, senki nincs arra, csak az erdő. Meztelen jóga minden reggel, amíg nem jött a rossz idő. Hát az már eleve egy mámor, egy-másfél órán át meztelenül jógázni a szabadban, a csendben. Akkor utána felöltöztem, és jött egy speciális légzőgyakorlat" – magyarázta.

Ezután jött a könnyű reggeli, és mivel az előadóművész böjtölt is, így nem vett magához húst, alkoholt, tejterméket, fehér lisztet és cukrot sem.

Ezen kívül digitális böjtöt is tartott, amit különösen pihentetőnek élt meg.

Spitzer Gyöngyi, művésznevén Soma Mamagésa köztudottan spirituális beállítottságú. Korábban a TV2 kamerái előtt őszintén mesélt arról, hogy hol van kedvenc spirituális helye, és hogy miért nem tudja teljesen elfogadni önmagát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.