Világsztár üzent Sipos Tominak: "Mindenki neked drukkol!"

TV2 Sztárban sztár Barry White Los Angeles Sipos Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár versenyzője, Sipos Tomi vasárnap Barry White bőrébe bújik. A zeneszerző fia videóban üzent az énekesnek.

A minap írtunk arról, hogy vasárnap két produkcióval lépnek színpadra a Sztárban Sztár még versenyben lévő énekesei, és párbajoznak is majd egymással. Sipos Tomi a hatodik élő show-ban Barry White-ot jeleníti majd meg, a zeneszerző fia pedig ez alkalomból különleges üzenetet küldött az Irigy Hónaljmirigy énekesének.

Szia, Tomi! Hallottam a nagy hírt, miszerint édesapám slágerét énekled: Barry White-tól a You Are The First, My Last, My Everything című számot a Sztárban Sztár című műsorban, Budapesten. Szeretném, ha tudnád, mindannyian szurkolunk neked innen, az amerikai Los Angelesből! Bár édesapám és azok, akik a dalt írták, nem tudnak majd nézni téged, csak a Mennyből, jobb, ha tudod, hogy mindenki neked drukkol! Hajrá, megnézzük majd, mi lett az eredmény, sok szerencsét!

– hangzott el a felvételen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.