Most vasárnap már az elődöntőbe jutásért énekelnek a Sztában Sztár kilencedik évadának versenyzői. Az énekesek ezúttal két ismert előadó bőrébe bújnak, ráadásul a második produkciójukban egymással fognak párbajozni.

A múlt heti dupla kiesés után most vasárnap is izgalmas este vár a Sztárban Sztár versenyzőire. Az énekesek ugyanis ezúttal nemcsak a Tillától kapott szóló produkciókkal készülnek, hanem párbajozniuk is kell egymással. A tét nem kisebb, mint a jövő heti elődöntőbe jutás.

A párbaj-produkciókban Gubik Petra és Schoblocher Barbara Christina Aguilera-ként igyekszik lenyűgözni a zsűrit és a közönséget,

míg Oláh Ibolya és Sipos Tomi a Hooligans frontembere, Csipa bőrébe bújik.

Valkusz Milán és Trap kapitány pedig a Scooter legnagyobb slágereinek egyvelegével pörgetik fel a vasárnap este hangulatát.

 A szóló produkciók alatt a szokásos pontozás és szavazás zajlik, míg a párbajok alatt a zsűrinek és a nézőknek is arról kell dönteni, hogy melyik versenyző keltette életre jobban a feladatául kapott magyar vagy külföldi hírességet.

Az első körös szavazás végén az összesített pontok alapján kiderül, ki lesz a napi győztes, a második kör végén pedig eldől, ki az a két énekes, aki még biztosan továbbjut az április 2-i elődöntőbe. Az utolsó három helyezett közül - a korábbi hetekhez hasonlóan - a zsűri megment valakit, míg a két veszélyzónás versenyző sorsáról ezúttal is kizárólag a nézők döntenek - áll a TV2 közleményében.