Marics Peti és Tóth Andi szerelme véget ért, erről az énekesnő tájékoztatta a rajongókat. A bejelentés óta terjednek pletykák arról, miért szakíthattak, felmerült az is, hogy megcsalás miatt vetett véget Andi a kapcsolatnak. Most pedig arra derült fény, ki az a lány, akivel az énekes vigasztalódik.

Marics Peti és Tóth Andi szerelme nem állta ki az idő próbáját. Februárban még arról szóltak a hírek, hogy a pár összeköltözött, március végén azonban már a szakításukat jelentették be. Az okokról nem nyilatkoztak, de egy felröppent pletyka szerint megcsalás vezethetett a kapcsolatuk végéhez, most pedig kiderült, ki lehet az a lány, akivel vigasztalódik Marics Peti.

Marics Peti és Tóth Andi ennek a klipnek a forgatásán még szerelmesek voltakForrás: YouTube

A lánnyal a Manuel és a Valmar: Palvin/Hajnalokig című szám klipjének forgatásán találkozott Peti a Blikk információi szerint, ebben a videóban szerepel egyébként Tóth Andi is. "Nem foglalt a szívem, és közölhetem, még úgy öt-tíz évig nem is lesz" - ezt közölte jelenlegi kapcsolai státuszáról Marics Peti, ám több, egymástól független forrás szerint a titokzatos lány és az énekes között több van, mint barátság. 

"Peti és a hölgy a tavalyi klipforgatáson ismerték meg egymást. Jó helyen tapogatózik az, aki azon képkockák között keresi a szerencsés lányt, de többet nem mondhatok, nem véletlenül titkolóznak a fiatalok" - árulta el egy informátor. Az is kiderült, a lánynak egy hónapja érhetett véget egy sportolóhoz fűződő kapcsolata, vagyis akkortájt, amikor Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata is zátonyra futott. 

"Korábban dolgoztam együtt a szóban forgó lánnyal, nyílt titok a szakmában, hogy egy ideje az egyik ismert zenész a párja, de egyelőre nem vállalják a kapcsolatukat" - mondta egy híresség. A titokzatos lányról annyit lehet még tudni, hogy egy a sztárvilágban jól ismert hölgy rokona.