Marics Peti nem szomorkodott sokáig: ezt lehet tudni a titokzatos lányról, aki állítólag elcsavarta a fejét

Forrás: YouTube -
lány szerelem Marics Peti kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marics Peti és Tóth Andi szerelme véget ért, erről az énekesnő tájékoztatta a rajongókat. A bejelentés óta terjednek pletykák arról, miért szakíthattak, felmerült az is, hogy megcsalás miatt vetett véget Andi a kapcsolatnak. Most pedig arra derült fény, ki az a lány, akivel az énekes vigasztalódik.

Marics Peti és Tóth Andi szerelme nem állta ki az idő próbáját. Februárban még arról szóltak a hírek, hogy a pár összeköltözött, március végén azonban már a szakításukat jelentették be. Az okokról nem nyilatkoztak, de egy felröppent pletyka szerint megcsalás vezethetett a kapcsolatuk végéhez, most pedig kiderült, ki lehet az a lány, akivel vigasztalódik Marics Peti.

Marics Peti és Tóth Andi ennek a klipnek a forgatásán még szerelmesek voltak Forrás: YouTube

A lánnyal a Manuel és a Valmar: Palvin/Hajnalokig című szám klipjének forgatásán találkozott Peti a Blikk információi szerint, ebben a videóban szerepel egyébként Tóth Andi is. "Nem foglalt a szívem, és közölhetem, még úgy öt-tíz évig nem is lesz" - ezt közölte jelenlegi kapcsolai státuszáról Marics Peti, ám több, egymástól független forrás szerint a titokzatos lány és az énekes között több van, mint barátság.

"Peti és a hölgy a tavalyi klipforgatáson ismerték meg egymást. Jó helyen tapogatózik az, aki azon képkockák között keresi a szerencsés lányt, de többet nem mondhatok, nem véletlenül titkolóznak a fiatalok" - árulta el egy informátor. Az is kiderült, a lánynak egy hónapja érhetett véget egy sportolóhoz fűződő kapcsolata, vagyis akkortájt, amikor Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata is zátonyra futott.

"Korábban dolgoztam együtt a szóban forgó lánnyal, nyílt titok a szakmában, hogy egy ideje az egyik ismert zenész a párja, de egyelőre nem vállalják a kapcsolatukat" - mondta egy híresség. A titokzatos lányról annyit lehet még tudni, hogy egy a sztárvilágban jól ismert hölgy rokona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.