ökölvívás box boksz Tóth Andi
A sokoldalú előadóművész bejelentette, hogy újra bokszolni kezdett. Andi korábban már kipróbálta a sportot, amelyért mindig is rajongott, de a dalszerzések és a Dancing with the Stars forgatása miatt szüneteltette ezt az izgalmas tevékenységet.

Tóth Andi sportos életmóddal próbálja fenntartani lelki és fizikai egészségét, és a boksz segít neki ebben, valamint az önvédelem elsajátításában is. A közönség támogatja döntését és bízik abban, hogy a testmozgás csupa pozitív hatást gyakorol majd rá.

Az énekesnő nemrég az Instagramon osztott meg egy videót, melyben az autójában ül, miközben büszkén mutatja a bokszkesztyűjét. Egyes rajongók szerint azonban csak azért választotta ezt a sportot, hogy megvédje magát, mivel mostanában számos fenyegetést kapott – írja az nlc.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.