54 évesen is szuperszexi a Taxi-filmek bombázó rendőrnője

modell fotó bikini Taxi (sorozat) Emma Sjöbergen nemzetközi modell bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1998-ban Luc Besson forgatókönyve alapján és rendezésében készült első Taxi-filmben tűnt fel Petraként a svéd származású modell, Emma Sjöbergen, s maradt is a sorozat többi részének szuperszexi rendőrnője. A modell-színésznő azóta 54 éves lett, de bikinis fotói alapján vonzerejéből mit sem veszített. 

Először nem a kultikus Taxi-sorozatban láthatta a nagyközönség, hanem George Michael Too Sexy című számának videoklipjében. A filmszerep utána talált rá, és ezzel meg is pecsételte a sorsát. Azóta sok év elmúlt, és Emma más filmekben nem szerepelt, ami a saját döntése volt: az egykori Versace- és Chanel-modell inkább a szépségápolási termékek forgalmazása felé fordult - írja a Promotions.

Az évek múlásával, mint mindenki, Emma Sjöbergen is idősebb lett, ám a ma már 54 éves modell és színésznő bátran mondhatja, hogy a kor csak egy szám, rajta ugyanis nem fog az idő.

A svéd származású színésznő talán kis túlzással, de a legfrissebb fotóin is úgy néz ki, mint mikor először láthatta a nagyérdemű. Az Instagramon rendszeresen oszt meg magáról fotókat, és megjelenését a 30-as éveikben járó nőtársai is megirigyelhetnék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.