Hónapok óta küzd a gyógyulásért Reviczky Gábor: így érzi most magát a színművész

MTVA -
prosztatarák alternatív gyógymód betegség Reviczky Gábor kannabisz olaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, Reviczky Gábor prosztatarákban szenved, hónapok óta küzd a gyógyulásért. A színész elmondta, hogy a hagyományos orvoslás eljárások mellett az alternatív gyógymódokat is kipróbálja.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész prosztatarákkal küzd, aminek egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. Egy műtéten már át is esett, jelenleg célzott sugárkezelésen vesz részt.

"Igaz, a rákkal folytatott küzdelmem még korántsem ért véget, de a különböző vizsgálatokon és műtéten már sikeresen túl vagyok"

– mesélte a Best magazinnak a népszerű színész.

Hónapok óta küzd a gyógyulásért Reviczky Gábor: így érzi most magát a színművész MTVA

Kiderült, a szervezetében áttétre utaló nyomot nem találtak, azonban a prosztata külső burkát egy helyen már megbontotta a ráksejt, aminek terjedését mielőbb meg kell állítani, ezért utókezelések várnak rá. A kemoterápiát azonban nem szívesen vállalná.

"Míg a célzott sugárkezeléssel csak a rákos sejteket pusztítják el, addig a kemoterápiával az ép sejteket is megsemmisítik, amit nem szeretnék."

A színművész elárulta, hogy a hagyományos orvosi eljárások mellett az alternatív gyógymódokban is hisz, feleségének köszönhetően több különböző otthoni kezelést is kipróbált már.

"Rendszeresen használok tiszta kannabisz olajat, ami egy fantasztikus, természetes csodaszer. Persze ebből is meg kell találni a jó minőségűt, én viszont kinyomoztam a tutit, amiben benne van minden, amire szükségem van"

– tette hozzá a Nemzet Művésze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.