Pánikba eshetnek Herceg Erika rajongói: lehet, hogy az énekesnő végleg elhagyja Magyarországot?

X-Faktor Madách Színház Svájc külföld szerep Herceg Erika költözés SIX musical
Herceg Erikát az X-Faktor mentoraként ismerhette meg a nagyközönség. A vajdasági magyar énekesnő Budapestre költözött, számos rajongót szerzett magának, akik közül sokan megijedhettek, mikor meglátták, hogy kedvencük Svájcból jelentkezett be, az országra otthonaként hivatkozva. 

"Love, home, relax", azaz szerelem, otthon, pihenés - írta a Genevában készült fotó mellé az énekesnő, ami sokakban azt az érzést keltheti, hogy Erika elköltözött Magyarországról.

Annál is inkább, mivel az X-Faktor után hosszú ideig semmit nem lehetett tudni róla.

Annak ellenére, vagy azzal együtt hihetik ezt, hogy nemrég kiderült, hogy az énekesnő szerepet kapott a Madách Színház SIX című musicaljében.

Nos, megijednie senkinek nem kell! Ha az nem lenne elég, hogy a kommentek között - oroszul - többen írják, hogy Erika nyaralni ment Svájcba a családjával, akkor az biztosan megnyugtat mindenkit, hogy a Blikk elérte az énekesnőt, aki mindenkit megnyugtatott:

"Nem költöztem ki. Imádok Budapesten élni és remélem, az elkövetkező évtizedben ott is maradok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.