Zuhanysapka a konyhában? El se hinnéd, milyen hasznos

Forrás: Shutterstock/Norrie3699 -
fürdőszoba zuhany zuhanysapka konyha
Hogy a zuhanysapka óriási találmány, ha az ember fodrász után szeretne fürödni, az biztos. De biztos, hogy csak a fürdőszobában hasznos? Persze, hogy nem, hiszen a konyhában is legalább annyira a hasznunkra válhat: azt is megmutatjuk, hogyan. 

Ha az jutott eszedbe, hogy esetleg főzéshez, hajhullás ellen alkalmazható, akkor tévúton jársz, a megoldás nem ennyire kézenfekvő, bár kétségtelen, hogy arra is alkalmas lehet. Igaz, a hajat összefogni praktikusabb eszközöket is találsz, olyanokat, amelyekbe nem izzad bele a fejed...

Ennél sokkal kreatívabb ötlettel állt elő a Mindmegette.

Praktikusabb hőtartó fedőhelyettesítő Forrás: Shutterstock/Norrie3699

Ugyanis a hajmentes, vadiúj zuhanysapka a megszokott eszközöknél jóval praktikusabb hőtartó fedőhelyettesítő.

Leesett az állad és nem érted, hogyan lehetne az?

Egyrészt a zuhanysapka rugalmas, gumis, bármire ráhúzható, nincs olyan forma, amit ne lenne képes felvenni, méretétől függően kisebb és nagyobb tálakra is ráhúzható. Nincs többé alufólia, folpack, eldobható eszközök - csakis a többször is használható, így környezet- és pénztárcakímélő megoldás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.