Bochkor élő adásban szállt bele Shane Tusupba, nem kímélte

Forrás: shanetusup/Instagram -
Szabó Zsófi Hosszú Katinka Retro Rádió Shane Tusup Bochkor Gábor
Elszabadult a pokol a Retro Rádió reggeli műsorában, miután a stúdióban előkerült Hosszú Katinka volt férje, Shane Tusup úszóedző neve – írja a Ripost.

Shane Tusup neve hallatán emlékezhetünk arra, hogy Hosszú Katinka úszónőnk a legnagyobb sikereit az edző feleségeként érte el, emlékezhetünk viharos válásukra, és persze Szabó Zsófira, aki még viharosabb körülmények között adta vissza Tusupnak az eljegyzési gyűrűt.

Shane most újra szerelmes - Bochkor Gábor pedig a Retro Rádió élő adásban kezdte ekézni Tusupot. A hírre, mely szerint „Shane Tusup megtalálta élete szerelmét", így reagált:

Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam – olvasta tovább a hírt Bochkor műsorvezetőtársa, Lovász Laci, amire ő így reagált: „Eddig nevetségessé tette magát és azt a nők hozták ki belőle? Hosszú Katinka és Szabó Zsófi? Kihozták belőle azt, ami által nevetségessé vált a szemünkben?".

Forrás: shanetusup/Instagram

De ez még nem minden.

„Amit én összeolvastam, mondom, mindig egy pici fenntartással, mert ugye minden sztorit csak olvasunk, és nem vagyunk ott, de ugye ez a..." – kezde mondani Bochkor, de elharapta a mondat végét. Azokra a hírekre gondolhatott, melyek szerint Katinka egykori férje és edzője, és Szabó Zsófi rövidtávú jegyese egyes híresztelések szerint mindkettejüket bántalmazta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.