Tiszta vizet öntött a pohárba! Megszólalt Shane Tusuppal való béküléséről Szabó Zsófi

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
békülés Szabó Zsófi valóság pletyka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte bombaként robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta az eljegyzését. Az álompár idén már az esküvőt tervezte, ám alig pár hónappal a mesébe illő lánykérés után végül mindketten visszaadták a gyűrűt.

A pletykák szerint a szakítás hátterében Shane agresszív viselkedése és dühkitörései állnak, az úszóedző ugyanis kis híján rátámadt Zsófi édesanyjára is. A páros az eljegyzés felbontásáról szóló poszt után napokig eltűnt a közösségi médiából, ám a kis szünetet követően most már mindketten olyan aktívak, mint voltak egykoron. A rajongók pedig lesben állnak, hátha kiszúrhatnak valami rejtett utalást a friss fotókon vagy a hozzájuk írt szövegekben.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Az egyik kommentelőnek sikerült is megfejtenie Szabó Zsófi egyik rövidke kísérőjét. A csinos műsorvezető a fotó alá az #itsuptoyou hashtaget posztolta, amely magyarul annyit jelent, hogy #rajtadmúlik. Ez pedig beindította a rajongók fantáziáját. Egyesek biztosra veszik, hogy ez egy burkolt üzenet Shane-nek, ugyanis a betűk között el van rejtve Tusup neve is.

Zsófi ritkán reagál a kommentekre, de ezúttal kivételt tett és tiszta vizet öntött a pohárba. Az Origo szerint Szabó elmondta, hogy a fenti üzenet nem Shane-nek és nem Shane-ről szól, és ezentúl inkább nem is ír hashtaget a fotói alá, nehogy újabb pletykaáradatot indítson el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.